Home-header

VT Wonen collectie

Bij LIVE & LIFE vindt u naast de standaard collectie ook een VT Wonen collectie die de inrichting van uw huis helemaal afmaakt. De collectie is door haar basic uiterlijk tijdloos en goed te combineren met andere accessoires en meubels in uw interieur.

Unieke decoratie

LIVE & LIFE completeert het zeer veelzijdige assortiment met woonaccessoires uit de unieke VT Wonen collectie. Het VT Wonen assortiment is een verzameling van enkel de mooiste decoratie voor in huis. Denk hierbij aan vazen, mooi op zichzelf, maar nog leuker als u er een paar bij elkaar zet. Ook kussens, echte sfeermakers voor op de bank vindt u hier. Neem een kijkje in deze bijzondere categorie en kies uw favorieten, passend bij uw eigen stijl.

Contact
Bent u nieuwsgierig geworden naar de VT Wonen collectie? Kom dan ook eens naar onze showroom aan de Jan van Kuikweg 146 in Heemskerk. Mocht u nog vragen hebben, dan kunnen deze gesteld worden door te bellen naar het nummer 0251 - 23 77 17, door te mailen naar info@liveandlife.nl of gebruik te maken van het contactformulier.

 

Bekijk onze overige meubelen ook eens:
Totaalinrichting | Perletta Carpets | Interieuradvies woonkamer | Eetkamerbank | Boekenrek


eet tafel keuken lampen