Home-header

Totaalinrichting

Of het nu gaat om totaalinrichting, of om enkel een kleinschalig advies of meubels op maat, bij LIVE & LIFE kunt u terecht met al uw vragen over uw woninginterieur. Met onze kennis van de verschillende disciplines interieurbouw, interieurstyling en binnenhuisadvies zorgen wij ervoor dat al uw wensen uitkomen. Dát is wat LIVE & LIFE zo uniek maakt.

Ongekende klasse
LIVE & LIFE doet meer dan het verkopen van meubelen: het verkoopt een levensstijl. Met professioneel advies over de totaalinrichting van uw interieur maken we een interieurplan en houden we rekening met uw wensen. Hierin stemmen we alles op elkaar af, want wij zijn van mening dat uw interieur een weerspiegeling moet zijn van uw karakter. U moet zich thuis voelen in uw eigen huis en dat kan alleen als het meubilair af is gestemd op uw persoonlijkheid.

Contact
Wilt u graag gebruik maken van de diensten die LIVE & LIFE u te bieden hebben? Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u. En als u advies wilt inwinnen en u plaatst na dit advies een order bij ons, dan is het advies geheel gratis. Neem contact met ons op voor de voorwaarden, of als u nog andere vragen heeft. Dit kan via het telefonisch via 0251 - 23 77 17, per mail via info@liveandlife.nl of via het online contactformulier.

 

Bekijk onze overige meubelen ook eens:
Pronkrek | Leuke woonwinkel | Glaskast | Cadeauartikelen online | Waxinelichtjes houder


eet tafel keuken lampen