Home-header

Pronkrek

Een pronkrek is ideaal voor het uitstallen van kunst, boeken en tijdschriften. Maar ook fotolijsten en ander accessoires kunnen zorgen voor een mooi, elegant effect. Een pronkrek van LIVE & LIFE is ideaal om een kale want mee op te vullen en tevens een prachtige eyecatcher voor in ieder stijlvol interieur.

Multifunctioneel
Laat ’t zien met het pronkrek uit onze collectie. Het is afkomstig uit de unieke VT Wonen collectie, een collectie die in het bijzonder werkt met kleuren als wit, zwart, grijs en bruin, waardoor het makkelijk met andere accessoires te combineren is. Door de basic kleur van het rek past het in haast elk interieur, klaar om uw mooiste werken te vertonen. En door de ideale afmetingen past dit rek in bijna iedere ruimte: u kunt het pronkrek plaatsen in zowel de woonkamer of slaapkamer als de keuken en gang. Kijk voor de mogelijkheden in onze veelzijdige webshop.


Contact
U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom aan de Jan van Kuikweg 146 te Heemskerk. Als u nog vragen heeft, stel deze dan telefonisch via het nummer 0251 - 23 77 17. Ook kunt u mailen naar info@liveandlife.nl of gebruik maken van het online contactformulier.

 

Bekijk onze overige meubelen ook eens:
Polystone | It's about Romi | Elementenbank | Booglamp | VT Wonen collectie


eet tafel keuken lampen