Home-header

Perletta Carpets

Bij LIVE & LIFE kunt u naast diverse meubelen en woonaccessoires ook terecht voor Perletta Carpets. Deze moderne kwaliteitstapijten worden volgens traditionele weeftechnieken geproduceerd en worden handgeweven van 100% scheerwol. Bovendien heeft u een ruime keuze uit verschillende structuren en kleuren. En de Perletta Carpets zijn nu eenvoudig te bestellen in de webshop van LIVE & LIFE.

Moderne tapijten
Het bekende merk Perletta Carpets biedt een collectie tapijten bestaande uit 100% wol, in negen verschillende structuren en 19 kleuren. Maak uw keuze uit de structuren Lounge, Roundabout, Be-bob, Bellamy, Cable, Curly, Loop, Limone, Marley en Pebbles. Of kies één van de tapijten uit de Perlette Urban collectie, hoogpolige tapijten gemaakt van diverse soorten garen, verschillende kleuren, materialen en structuren. Wat voor tapijt u ook zoekt, met Perletta Carpets bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit en moderne tapijten voor een stijlvol interieur. Vindt u de keuze moeilijk en heeft u graag wat advies? Het team van LIVE & LIFE geeft u graag een deskundig interieuradvies.

Contact
Kom de tapijten van Perletta Carpets bekijken in onze showroom en laat u inspireren door de vele mogelijkheden. U vindt ons filiaal aan de Jan van Kuikweg 146 in Heemskerk. Voor vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen via het nummer 0251 - 23 77 17 of gebruik maken van het online contactformulier. Na het ontvangen van uw vraag, nemen wij contact met u op.

 

Bekijk onze overige meubelen ook eens:
Leuke woonwinkel | Glaskast | Cadeauartikelen online | Waxinelichtjes houder | Pronkrek


eet tafel keuken lampen