Home-header

Leuke woonwinkel

LIVE & LIFE is een leuke en vooral unieke woonwinkel gevestigd in Heemskerk. In onze ruim opgezette showroom vindt u niet alleen banken om in weg te kruipen of tafels om heerlijk aan te dineren en uren aan na te tafelen, maar ook handgemaakte canvas doeken, verlichting, de nieuwste woon- en interieuraccessoires en leuke cadeaus!

Eigentijdse woon- en leefwinkel
Sander Zwart en Shannon van Beek hebben besloten de creatieve handen te bundelen, waardoor het concept van LIVE & LIFE is ontstaan. De combinatie van de verschillende disciplines interieurbouw, interieurstyling en binnenhuisadvies maakt LIVE & LIFE uniek. Alle mogelijkheden hebben we in huis. Van het geven van interieuradvies, het maken van meubels op maat tot het uitvoeren van totaalprojecten. Laat u inspireren door de eigentijdse collectie van LIVE & LIFE. We verkopen meer dan meubelen, woon- en mode accessoires en we zijn dus meer dan een gewone leuke woonwinkel: we verkopen een levensstijl. Door een steeds wisselende collectie, opstelling en variatie in kleurgebruik doet u elke keer nieuwe indrukken op. LIVE & LIFE is een jong bedrijf met een enthousiast team dat garant staat voor service en kwaliteit.

Contact
De leuke, unieke en stijlvolle woonwinkel van LIVE & LIFE vindt u aan de Jan van Kuikweg 146, te Heemskerk. Ons filiaal is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Natuurlijk kunt u bij ons ook online shoppen in onze trendy webshop. Indien u vragen hebt, dan kunt u deze stellen door telefonisch met ons contact op te nemen via het nummer 0251 - 23 77 17 of gebruik te maken van het online contactformulier. Wij zullen uw vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden.

 

Bekijk onze overige meubelen ook eens:
It's about Romi | Elementenbank | Booglamp | VT Wonen collectie | Polystone


eet tafel keuken lampen