Home-header

It's about Romi

Bij LIVE & LIFE vindt u lampen en woonaccessoires van ‘It's about Romi’ (RoMi), een modern, Nederlands merk dat staat voor een trendy en uniek interieur. De producten van RoMi zijn bekend in onder ander Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg, maar ook in het Verenigd Koninkrijk.

‘It’s about…
… Romi’, of Realistic Open Minded Individuals. ‘It's about Romi’ is een eigentijds woonmerk dat werd opgericht in het jaar 1993, ergens op een kleine zolder in Amsterdam. Sindsdien is het uitgegroeid tot een bedrijf met veel enthousiaste medewerkers. Met twee collecties per jaar breiden zij hun assortiment steeds verder uit. De collecties zijn nu ook te koop bij LIVE & LIFE. Hebt u interesse in de diverse woonartikelen die dit bijzondere merk u te bieden heeft? Kijk dan vooral even bij de vloerlampen en bij de woonaccessoires.

Contact
Kom eens langs in onze showroom en laat u inspireren door de artikelen van ‘It's about Romi’. U vindt onze showroom aan de Jan van Kuikweg 146, in Heemskerk. Voor vragen kunt u telefonisch met contact ons opnemen via nummer 0251 - 23 77 17. Tevens kunt u gebruik maken van het online contactformulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

 

Bekijk onze overige meubelen ook eens:
Interieuradvies woonkamer | Eetkamerbank | Boekenrek | Totaalinrichting | Perletta Carpets


eet tafel keuken lampen