Home-header

Interieuradvies woonkamer

LIVE & LIFE biedt naast meubelen en woonaccessoires ook interieuradvies, zodat uw woonkamer eruit ziet als de woonkamer van uw wensen. Met kennis van verschillende disciplines zijn wij in staat u te helpen waar nodig, zodat er een totaalplaatje ontstaat waar u nog jaren van kunt genieten.

Stijlvol en bekwaam
Bent u klaar voor een nieuw avontuur op woongebied? Laat uw interieur tot leven komen bij LIVE & LIFE. Ons team van stylisten en professionals staat voor u klaar, om met een frisse blik al uw woonwensen te vertalen naar een prachtig interieur. Samen met u stemmen we kleuren, materialen en indeling op elkaar af, om zo tot een compleet interieuradvies te komen. Dit advies is geheel gratis als u voortkomend uit dit advies een order besluit te plaatsen bij LIVE & LIFE. Op basis van het advies, kunnen we samen met u een interieur samenstellen wat uw persoonlijkheid en stijl uitstraalt. Wij zien u graag eens in onze showroom aan de Jan van Kuikweg 146 te Heemskerk, waar u zelf alvast wat idee├źn op kunt doen (zie hier de routebeschrijving).

Contact
Ook als bedrijf kunt u bij ons terecht voor een compleet advies. Wij kunnen bijvoorbeeld ook helpen met een interieuradvies voor een woonkamer, hotelkamer, kantoor, vergaderruimte, winkel of bar. Hebt u nog vragen naar aanleiding van bovengenoemde informatie? Of wilt u graag een offerte aanvragen? Wij zijn op verschillende manieren te bereiken, namelijk via telefoon (0251 - 23 77 17), via e-mail (info@liveandlife.nl) of via het online contactformulier.

 

Bekijk onze overige meubelen ook eens:
Glaskast | Cadeauartikelen online | Waxinelichtjes houder | Pronkrek | Leuke woonwinkel


eet tafel keuken lampen