Home-header

Booglamp

Neem eens een kijkje op deze website en vind de booglamp van uw dromen! LIVE & LIFE heeft namelijk verschillende booglampen in het assortiment. Bij LIVE & LIFE vindt u mooie en sfeervolle verlichting, passend in bijna elk interieur.

Klassiek en modern
De term booglamp wordt soms gebruikt voor één van de oudste elektrische lichtbronnen. Deze lamp werd vroeger voornamelijk gebruikt in openbare ruimtes en grote gebouwen. Een booglamp is echter ook de term die gebruikt wordt voor (vloer)lampen die logischerwijs de vorm hebben van een boog. Een lust voor het oog en mooi in zowel klassieke als moderne interieurs. Vroeger werden ze veel toegepast in retro-interieurs en hadden de lampen een gigantische omvang. Nu is de booglamp terug van weggeweest en de subtielere variant van de booglamp is nu ook veel te zien in moderne en designinterieurs. Bent u benieuwd naar de lampen die LIVE & LIFE in het assortiment heeft? Kijk dan in onze veelzijdige webshop.

Contact
Wilt u de lampen van LIVE & LIFE met eigen ogen komen bewonderen? Dat is mogelijk, en wel aan de Jan van Kuikweg 146 in Heemskerk. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Mocht u nog vragen hebben, dan beantwoorden wij die natuurlijk graag. Stel u vraag telefonisch via het nummer 0251 - 23 77 17 of maak gebruik van het online contactformulier. Wij nemend dan contact met u op.

 

Bekijk onze overige meubelen ook eens:
Boekenrek | Totaalinrichting | Perletta Carpets | Interieuradvies woonkamer | Eetkamerbank


eet tafel keuken lampen