Home-header

Glaskast

Een mooie glaskast (of vitrinekast) kan dienen als mooi pronkstuk in uw woonkamer, maar is t ook zeer functioneel. Met de kast kunt u kunstvoorwerpen en snuisterijen tentoonstellen, maar ook uw servies, glas of boeken opbergen.

Mooi en functioneel
De glaskast die op dit moment in ons assortiment te vinden is, is de kast uit de Stripes serie. Deze serie met een strak uiterlijk is gemaakt uit natuurlijk geleefd eiken. De verticale groeven geven het meubelstuk een stoere uitstraling. De serie is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en kleuren. Mocht het door u gewenste formaat er niet tussen zitten dan is er op dit meubel ook maatwerk mogelijk. Ook bijbehorende meubelen uit de serie kunt u vinden in onze webshop. Bent u geïnteresseerd in de Stripes serie? Kijk dan ook eens naar het dressoir en de salontafel.

Contact
Bent u benieuwd naar de glaskast? Kom hem dan gerust eens bekijken in ons filiaal aan de Jan van Kuikweg 146 te Heemskerk. Hebt u vragen? Stel ze ons gerust. U kunt ons telefonisch bereiken via 0251 - 23 77 17 of maak gebruik van het online vragenformulier. Wij nemen dan zo spoedig contact met u op.

 

Bekijk onze overige meubelen ook eens:
Elementenbank | Booglamp | VT Wonen collectie | Polystone | It's about Romi


eet tafel keuken lampen