Home-header

Eetkamerbank

Een eetkamerbank in uw keuken geeft de ruimte een eigentijdse en moderne uitstraling. En u heeft zitplaats voor meerdere personen. LIVE & LIFE biedt u nu de mogelijkheid om eetkamerstoelen en –banken met elkaar te combineren. Op deze manier ontstaat een unieke sfeer in uw keuken.

Speelse look van kwaliteit
Het kopen van meubelen doet u niet zomaar. U wilt zich thuis voelen in uw huis. Ook de keuken moet er mooi en leefbaar uitziet. Bij LIVE & LIFE bent u verzekerd van enkel de beste kwaliteit meubilair en service. Met diverse meubelen in het assortiment hebben wij voor ieder wat wils. Topper in het assortiment is de Gordon eetkamerbank. Door de eetkamerbank te combineren met de bijbehorende stoelen creëert u een speels effect. Wat het ook is dat u zoekt, wij hebben de meubels waarmee u uw stijl tot zijn recht kunt laten komen. Kijk in onze webshop voor een duidelijk overzicht van ons aanbod.

Contact
Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Kom dan eens een kijkje nemen in onze showroom en laat u verrassen. U vindt ons in Heemskerk, aan de Jan van Kuikweg 146. Hebt u nog vragen? Stel deze dan telefonisch via 0251 - 23 77 17, per e-mail via info@liveandlife.nl of maak gebruik van het online contactformulier. Wij nemen dan contact met u op.

 

Bekijk onze overige meubelen ook eens:
Cadeauartikelen online | Waxinelichtjes houder | Pronkrek | Leuke woonwinkel | Glaskast


eet tafel keuken lampen