Home-header

Boekenrek

Een boekenrek in de woonkamer is niet enkel mooi en stijlvol, maar ook functioneel. U kunt er naast boeken namelijk ook andere spullen in opbergen. Zo krijgt u een opgeruimde, nette kamer, waarin toch alle spullen binnen handbereik zijn. Bovendien hebt u bij LIVE & LIFE de keuze uit verschillende boekenrekken in verschillende stijlen, maten en kleuren, passend in ieder interieur. Kijk verder in onze webshop voor de diverse boekenrekken.

Elegant en praktisch
Een boekenrek is multifunctioneel. U kunt er niet alleen boeken in kwijt, maar ook fotolijstjes en andere accessoires. Dus hebt u nog een kale wand over? Met het rek kunt u de kamer iedere keer weer een andere sfeer geven. De boekenrekken van LIVE & LIFE worden geleverd als eenvoudig bouwpakket, met duidelijke montage-instructies.

Contact
Zou u het boekenrek graag even eerst komen bewonderen in onze showroom? Dat kan natuurlijk! En wel aan de Jan van Kuikweg 146 te Heemskerk. Hebt u nog vragen, stel ze dan gerust. U kunt met u vraag terecht bij ons team via het telefoonnummer 0251 - 23 77 17 of maak gebruik van het online contactformulier. Ook kunt u uw vraag mailen naar info@liveandlife.nl.

 

Bekijk onze overige meubelen ook eens:
Waxinelichtjes houder | Pronkrek | Leuke woonwinkel | Glaskast | Cadeauartikelen online


eet tafel keuken lampen